tiistai 1. marraskuuta 2011

Työharjoittelu ja Halloween

Opiskelut edistyy ja ensimmäinen työharjoittelu pukkasi päälle, mikä piti meikäläisen erittäin kiireisenä pari viikkoa. Sain kyllä aika paljon aikaiseksi, mutta muuhun ei aikaa sitten riittänyt pätkääkään. Aloitetaan heti kuvasaasteella meikäläisen töistä:


Näiden lisäksi tein yhden konttorituolin, kuusi istuinta  ja kaverin kanssa yhdessä korjattiin pikkupöytää ja yhtä kaappia. Kaveri vietti toisen työharjoitteluviikon Dubain lämmössä niin täytyy nyt tässä hieman olla kateellinen vaikken niin kuumasta pidäkään.


Meikäläisillä (eli minulla ja mun perheellä) oli kans syntymäpäiviä useammat menneellä kuukaudella niin pitihän niitä kakkuja väännellä, ensin oma kakkuni minkä tein kouluun (tietysti verhoiluaiheisin koristein), sen jälkeen isäni vaahteranlehtikakku. Täytteinä marianne-rahka ja pätkis-rahka.
Kylläpäs sitä nyt hypitään aiheesta toiseen :D Seuraavaksi esittelen teille zombieräiskintäpeli Left 4 Dead-aiheisen korusetin mikä kaverin kanssa tehtiin kutistemuovista:


Sekä Angry Birds-kynsimaalaukseni
Kynsijuttuja on tullut tehtyä tosi paljon vähemmän kun on tuolla verhoomolla kärsineet meikäläisen kynnet melkoisesti eikä semmosiin epätasaisiin nysiin tee mieli maalailla paljon mitään... Joskus sitten taas!

Halloweeniakin vietettiin, meillä oli kavereiden kanssa Vampyyrit vs. Vampyyrintappajat-teemabileet, jonne piti pukeutua joko vampyyriksi tai niiden tappajaksi. Kaverini oli ostanut netistä jotain muovirakeita, mitä sulattamalla sai tehtyä esim. vampyyrihampaita omaan hammaskalustoon sovitettuna joten minä keikistelin vampyyrina koko illan
 

Ja sitten vielä hevosaiheinen kuva, Vinja-tyttelillä oli tässä eräänä päivänä teemabiisinä "Vieläkö on Villihevosia"Olipas kuvapainotteinen päivitys, nyt viiden tunnin Dance Central-putken ja saunomisen jälkeen ei enää runosuoni kuki ollenkaan. Ensi kerralla sitten lisää läpinöitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti