torstai 23. kesäkuuta 2011

Ovet avautuu

Hei, olen Riikka ja päätin avata blogin pälätyksilleni, touhuilleni ja tuotoksilleni :)

Aloitetaan vaikka siitä millasilla kätösillä täällä kirjoitellaan. Olen aivan hurahtanut lakkaamaan kynsiäni marmoritekniikalla ja vaikka se onkin välillä melko hermoja raastavaa eikä lakkakokoelma ole meikäläisellä laaja (nämäkin ovat äiteen lakkoja), tällä tavalla kynsistä saa mielenkiintoiset ja erilaiset. Nyt on oikein karkkivärejä kesän kunniaksi :)

Näillä nakkisormilla siis mennään. 


Tällä hetkellä on kesken muutama neuletyö mutta fiilis neuloa on hyvä kun sain kaksi pitkäaikaista ja yhden lyhytaikaisemman projektin valmiiksi ihan äskettäin.

 
Tämä on se lyhytaikaisempi projekti. Äitee toivoi tanssiharrastukseen sukkia, joissa on kantapää ja varpaat paljaana mutta sukkaa peittämään päkiä. Näistä olen myös erityisen ylpeä koska ne ovat eka neuleprojekti, jonka olen ihan itse suunnitellut. Palmikkoon löysin inspiraatiota neuleohjekirjasta ja muuten sukat tulivat omasta päästä ja työn edetessä mittaillen. Napit löytyi mummon varastosta ja koska samanlaisia ei ollut tarpeeksi, käytin kahta erilaista. Ah, lapsoseni~ Toivon vaan kovasti että menevät käyttöön eikä kaappiin.

Eilen sain valmiiksi itselleni sukat ja tänään ponchon palelevalle ystävälleni syntymäpäivälahjaksi. Sukat odottavat että saisin ne kuvattua ja poncho pyörii pesukoneessa jonka jälkeen se menee pingotukseet ja siitä lahjapakettiin. Ystävän synttärit ovatkin jo 29. pvä joten ei sen tarvitse hirveän kauaa sielä homehtua :)

Nyt on muutenkin hyvä neulomistuuli päällä ja klikkailinkin Ravelryssä pari työtä jonoon, saas nähä milloin saan ne tehtyä. Tällä hetkellä keskeneräisinä on möbius-huivi ystävälle, tossut mummolle ja sormikkaat veljen vaimolle. Niin vähän? Voi ei, ihan kauhea fiilis aloittaa uusi työ! Voisin oikeasti yrittää saada nuo ensin alta pois... Ja kerrankin alottaa uutta vasta kun vanhat on jo tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti