maanantai 27. kesäkuuta 2011

Uutisia käsissä

Tänään kävimme Vertin kanssa kastroinninjälkeisessä haavatarkissa, ja hoitaja varmisti että haava on parantunut hyvin. Sen tosin jo tiesinkin ainakin osittain, Vertti on viimeiset kolme päivää ollut ihan normaali (Vertti siis leikattiin kaksi viikkoa sitten tiistaina) ja juossut kuin viitapiru kun olen päästänyt sen vapaana remuamaan. Vertillä oli myös leikkiseuraa koko juhannus joten jos se nyt kotona sitten nukkuu vähän enemmän niin en ihmettele yhtään :)

Lakkailin myös kynsiä tänään taas ja kliksuttelin itseni youtubeen saamaan inspiraatiota että mitä lakkaisi, olen marmorikynsiä tehnyt nyt useampia ja koska se on niin pitkäkestoista puuhaa, päätin kokeilla jotain helpompaa ja löysinkin videon kuinka tehdä Sanomalehtikynnet.


Että nyt meikäläisen kynsissä vilkkuu sanoja sunnuntaihesarin ulkomaanuutisista.

Jos jotakuta kiinnostaa tämmöiset tehdä eikä jaksa/halua youtubeen mennä niin tässä ohjeet pähkinänkuoressa:

Lakkaa kynnet valkoisella tai vaaleanharmaalla lakalla (muista kunnon pohjalakka, itse käytän Trindin Nail Hardeneria) ja anna kuivua kokonaan. Laita pieneen kuppiin esim. yskänlääkemittaan desinfiointiainetta tai nestemäistä käsidesiä ja revi sanomalehtipalat valmiiksi paloiksi. Liota työstettävää kynttä desinfiointiaineessa noin 5 sek. (tästä löysin myös ohjeen jossa jotkut liottavat sen sanomalehtipalan siellä desinfiointiaineessa, mutta henk koht kynttä liottamalla se sanomalehti ei sottaa sitten muita paikkoja niin paljoa) ja paina sanomalehti kynnen päälle, rullaile sormella päältä jotta mustetta tarttuu joka puolelle. Poista lehdenpala, anna kuivahtaa ja lakkaa kirkkaalla päällyslakalla päälle ja voilá: Sanomalehtikynnet.
Tarvikkeet: aluslakka, valkoinen kynsilakka, kirkas päällyslakka, desinfiointiainetta/nestemäistä käsidesiä, pieni kuppi ja sanomalehti.

Jos mustetta tarttuu sormiin niin niistä pääsee topsilla ja asetonilla nopeasti eroon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti