torstai 7. heinäkuuta 2011

Samaa pskaa päivästä toiseen... Not.

Kotiuduin eilen vihdoin oltuani viime viikosta asti "lomalla" ystävieni luona. Aloitimme "lomani" käymällä Luonnontieteellisessä museossa piiiiiitkästä aikaa kun olin voittanut joskus aikoinani sieltä pari vapaalippua. Kassalla ollut mies katseli vapaalippuja huvittuneena että olivat ne juu aika vanhoja :) Mutta väliäkös tuolla, käypiä lippuja olivat siltikin. Visiitti oli informatiivinen ja meillä oli todella hauskaa, varsinkin Mirkun kanssa kun laiteltiin ihmisen ja lehmän luurangon osasia "oikeille" paikalleen. Että lehmillä on sitten siivet :) ja meikäläisellähän oli se biologia 10, ihan oikeasti...

Lahjatavarakaupassa oli vaikka mitä ihanaa ja mukaan tarttuikin pari juttua. Löysin todella söpön pienen valokuvakehyksen jonka koristeena komeili lehmä. Lisäksi ostin itselleni (ja kaverilleni samanlaisen) lastenkirjan Kauheasta Lepakosta


Taustalla näkyy viikonlopun ajanvietettä.

Kirja on aivan ihana, herttainen, söpö, karvainen ja runomitassa pieni tarina. Ja mainitsinko että pidän lepakoista? Käyn sisäistä kamppailua itseni kanssa pidänkö tämän itse vai annanko veljentytölle. Alan kyllä vahvasti kallistumaan päätöksen pitää kirja itse jos vaikka mun luo tulee joskus lapsivieraita. 

Opetin myös ystävälleni kuinka tehdä niitä aikaisemmin postaamiani sanomalehtikynsiä, päätin näet tehdä uudet kerta olivat jo niin kuluneet meikäläisellä heinätöistä ja ties mistä. Ystäväni teki ihan "tavis" sanomalehtikynnet, itse hyökkäsin sunnuntaihesarin sarjakuvasivulle saksien kanssa.
Kynsistä tuli mielestäni tosi hauskat, pari meni vähän pieleen kun kuvan kohdistaminen oli yllättävän hankalaa :P Tällä kertaa tosin havaitsin ongelman: paperi tahtoi tarttua kynteen kiinni. Oliko kyseessä erilainen kynsilakka kuin mitä käytin viimeksi vai desinfiointiaine, en tiedä. Mutta paperit lähtivät ihan asiallisesti kun varovasti otti pois apuna märkää vanua. Testasimme myös että tekniikka toimii myös mustesuihkutulostimella tulostetuille papereille vaikka muste olikin "vanhempaa" (eli siis seissyt paperissa jo päivätolkulla) joten nyt tällä tekniikalla kynsien koristelulla on vain taivas rajana!

Viikonloppu meni mukavasti leffoja (tai no, lähinnä Supernaturalia) katsoessa ja lautapelejä pelatessa. Sain siinä tuoksinassa virkkuukoukunkin käteen ja koska Mario oli ollut puheenaiheena aikaisemmin niin lopputulos oli sen mukainen.


Eilen sitten kun kärsin jo lievää leffa-/lautapelikrapulaa istahdin ystäväni tietokoneelle kuulokkeet päässä koko päiväksi piirtämään hänen piirtopöydällään. Rakastuin kyllä sillä istumalla ja nyt sitten mietinkin, miten tässä muutenkin huonossa rahatilanteessa saisi jostain hommattua oman piirtopöydän...
Tällaisen leidin sain tuherrettua.

Tänään sitten koitti arkinen aherrus ja aloitin sen siivoamalla olohuonetta. Ja olo on taas sen mukainen. Taidan mennä tekemään vohveliraudalla itselleni toastin, enkä tällä kertaa ajatuksissani länttää sitä juustoa suoraan kuumalle raudalle. Uskokaa meikäläistä, se ei kannata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti