keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Läträtään vedellä

Viime viikonloppua edeltävä muutama päivä tuli vietettyä ystäväni mökillä parin muun ystävän ja koirien kanssa. Aah, koskaan en ole osannut kaivata järvenrantamökkiä mutta on se vaan kiva kun voi mennä lillumaan veteen jos huvittaa... Verttikin otti suuren ilon irti kun mukaan oli pakattu Se Maailman Paras Frisbee jota piti hakea vedestä uudestaan, uudestaan, uudestaan ja uudestaan... Pari eeppisintä hyppyä laiturilta, ystäväni puolivuotias lapinkoiranarttu Donna katseli silmä kovana miten homma toimii... Ei tosin itse uskaltanut loikkia samalla tavalla kun tämä meidän vesipeto. Ja joku vielä joskus sanoi ettei lapinkoirat pidä uimisesta, olen kyllä hyvin nohevasti eri mieltä. Mutta eipä meidän merileijonalla (tai järvileijona se kai oikeastaan on) ole kohta pohjavillaa kun on kaikki jouduttu nyhtämään pois - takkujen muodossa. En käsitä miten kolmesta uivasta lapinkoirasta ainoastaan mun koiralle tulee takkuja... Toisaalta, eipä häntä haittaa tämmösillä keleillä että on vähän kevyempi turkki.

Muuten mökillä vaan grillattiin ja pelattiin Aliasta ja Bang!ia. Bang! oli kyllä äärimmäisen koukuttava peli, pitäisi semmonen jostain hankkia mutta eivät pirulaiset ole tuoneet sitä Suomeen. Me pelasimme korteilla, joissa tekstit oli italiaksi ja englanniksi! Toisaalta varsinkin ne italialaiset termit olivat niin hienoja että vielä unissaankin huudettiin MANCATO!

No, kotiin oli palattava ja arki aloitettava. Vielä viikonloppu lööbailua ja sitten hihat heilumaan ja tallille siivoamaan. Olin nääs buukannut meikäläisella ja näille mökilläkin olleille ystävilleni karsinoiden pesuprojektin. Ja mehän jynssättiin. Maanantaina saatiin kolme boksia pestyä, keskiviikolle jätimme loput kolme + boksien ulkopuolet. Ja koska en ilmeisesti saanut touhuta tarpeeksi, keskiviikkoaamun vietin vanhempieni luona -yllätys yllätys- siivoamassa. No okei, kyllä se kämppä mistä muutetaan pois on kiva olla kunnossa... iltapäivällä tosin toinen ystävistäni oli tullut kipeäksi joten kaksistaan jynssäsimme illalla ne loput kolme boksia, niiden ulkoseinät ja pesimme ikkunat. Ja työn tulokset näkyivät kyllä heti.

Myönnettäköön että tämä oli kyllä yksi pahimmista, mutta se on jollain kierolla tavalla kovin palkitsevaa kun näkee muutoksen. Yläosa siis pesty ja uskoisin kaikkien näkevän mikä osa on pesemättä :o)

Sauna olisi nyt poikaa, mutta ettepä usko miten hyvältä jäätelö maistui urakan jälkeen kotimatkalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti